Om

RB pulverlakering

Rødovres foretrukne pulverlakering

I 1983 overtog Ralf Birketoft firmaet Detra System. De grundlæggende produkter er et enestående reolsystem, der kan ses overalt i Danmark, i laboratorier, sygehuse, institutioner, private virksomheder og masser af andre steder. Kun to år efter overtagelsen, blev det besluttet at investere i et industripulver anlæg, og i slutningen af 1985, stod det klart til brug på den nuværende adresse på Bjerringbrovej i industriområdet Islev. Gennem de mere end 30 år har vi malet stort set alt, man kan forestille sig, af emner i metal.


Gennem tiden har der været ansat en del forskellige malere, indtil firmaet for knap ti år siden ansatte Henning Pedersen. Henning har været i branchen siden han afsluttede sin uddannelse i slutningen af 70’erne og har en enorm erfaring inden for både industrilakering og selvsagt også Epoxy pulver lakering. I dag er indehaveren Ralf delvist gået på pension, i og med hele garderobe og laboratorie delen i forået 2016 blev solgt fra. Således er der i dag udelukkende pulverlakeringen tilbage, som Ralf styrer fra hus på landet. Udover Henning er der i travle perioder også en time ansat, så ordre flowet og leveringstiden kan holdes nede på et absolut minimum.

De største kunder i dag er lokale smedefirmaer, men derudover har vi snart sagt alle typer kunder, cykelsmede, glarmestre, VVS’ere, outdoor design firmaer og mange flere. Typerne af ting vi maler, spænder fra de mindste skruer på et par milimeter, til flere hundrede kilo tunge porte på adskillige metre.

Vi har altid flere hundrede farver på lager og kan skaffe stort set alle typer og farver af maling. Kort sagt dækker vi stort set alle dine behov for professionel pulverlakering, altid i top kvalitet, og med hurtig levering. Ring eller kig forbi og se om ikke vi også dækker lige præcis dit behov.

RB pulverlakering

Pulverlakering
Copyright © All Rights Reserved


Kontakt info

44 52 00 04

Bjerringbrovej 44, 2610 Rødovre